Gezonde

E-boeken

Breinvoeding

Een e-boek met flink wat informatie als het gaat om gezonde voeding voor je brein. We onderschatten vaak hoe belangrijk gezond eten is in combinatie met onze gemoedstoestand. Wat ontzettend jammer is want er is juist veel in onze natuur wat helpt zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Een klein beknopt e-boek voor iedereen die geïnteresseerd is in het menselijk lichaam en gezonde voeding. 

New!

21 Vakantie Maatregelen

Dit e-boek is een praktisch naslagwerk voor iedereen die moeite heeft om géén kilo's aan te komen tijdens de vakantie. 

 

Om te voorkomen dat je met extra overgewicht naar huis gaat staan hier 21 maatregelen voor je klaar die je direct kunt toepassen en die werken! 

49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken

Ben je opzoek naar een handig e-boek met direct toepasbare tips om jouw eetpatroon aan te passen? Dan is dit e-boek op jouw buik geschreven. 

49 Geheimen om gezonder te gaan eten met als doel kilo's afvallen. En het is nog GRATIS ook! 

39 Heerlijke Gezondere Snacks

Als je lekker op dreef bent met je gezonde levensstijl, ontbreekt het je nog weleens aan inspiratie. Daarom dit e-boek met 39 tips en recepten voor gezonde(re) snacks. 

Alles met mate hè?! Ook al zijn deze snacks verantwoorder, toch gaan bijna alle extra pondjes door het mondje. 

20 Heerlijke Staafmixer Recepten

Af en toe is het best fijn wat simpele recepten in je koker te hebben, waar je naar terug kunt grijpen als je een dag even geen zin hebt iets nieuws te bedenken. 

Nou dan is dit e-boek iets voor jou. Allemaal afgewerkt met de staafmixer. Dus ook voor kleine kindjes zitten er gezonde recepten bij. 

Gezonde Sportvoeding Tips

De KoelkastCoach Sportvoeding Tips is een e-book dat je helpt gezondere keuzes te maken als het gaat om tussendoortjes, sportdranken en voeding.


Ook vind je er recepten van gezonde snacks, interessante weetjes, hoe zelf je sportdrank te maken en hoe (on)gezond de kant-en-klare dranken zijn.
 

10 Gezonde(re) Recepten voor Ukkies

Het kan lastig zijn om je kleine spruit groenten en fruit te laten eten. Om je een handje te helpen dit iets makkelijker te maken, zodat het geen strijd wordt, een simpel receptenboek. Zonder toegevoegde suikers!

Gezond 5-Gangen Diner

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje... "Wat gaan we eten met de kerst?" Omdat je niet volledig je gezonde eetpatroon in de kerstboom wilt hangen, heeft De KoelkastCoach een gezond en verrukkelijk menu voor je samengesteld. Niet ingewikkeld, snel klaar en je steelt de show. Wat wil je nog meer? :)

Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten es Nutricionista Ortomolecular

"La mission de la Coach De La Nevera es ayudar a todo el mundo para que desarrollan una alimentación saludable!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condiciones

Copyright © 2020 CoachdelaNevera.com es una nutricionista ortomolecular registrada - KVK 58071661 - IVA nr: NL002085905B17